Besteed jouw klantcontact budget 

30-50% efficiënter

Met de online learning content van Coniche staan jouw medewerkers zelf aan het stuur van hun eigen ontwikkeling. Door middel van online trainingen kunnen specifieke vaardigheden in klantcontact op ieder moment van de dag getraind worden.

ONZE KLANTEN OVER LEARNING CONTENT

Learning content is de sleutel tot succes

Trainingen voor iedere functie

Van senior klantcontactmedewerker, teamleider, WFM specialist, trainer tot coach: voor iedere functie zijn er onbeperkt trainingen en opleidingen beschikbaar.

Makkelijke integratie

De online learning content is naadloos in te passen in bestaande ontwikkelprogramma’s of als op zichzelf staande tool. Uiteraard in de look & feel van jouw bedrijf.

Inzichtelijk dashboard

Je krijgt toegang tot een inzichtelijk dashboard waarin je het volledige overzicht hebt over de progressie van jouw medewerkers!

LEARNING CONTENT WERKT SUCCESVOL BIJ

Wij maken met veel plezier gebruik van de online learning content. Door deze individuele trainingen is de onboarding van nieuwe klantcontact-medewerkers effectiever en is de uitstroom verlaagd.

Björn van de Voorde

ABN AMRO

Coniche weet van klanten

Klantcontact is een vak apart. Een vak dat Coniche als beste verstaat. Wij vinden namelijk dat de wereld een stuk klantvriendelijker en gedrevener mag zijn. Daarom willen we aan heel Nederland laten zien hoe belangrijk goed klantcontact is.

Erkende opleider

Wij zijn de enige erkende klantcontactopleider van Nederland. Wij bieden divers opleidingen die professionals van verschillende niveau's echt verder helpen.

30 jaar in het vak

Klantcontact is een vak apart. Een vak dat 
Coniche als beste verstaat. Onze slogan is niet voor niets "weet van klanten".

Alles onder een dak

Wij hebben alles in huis om jouw klantcontact afdeling beter te laten presteren. Van recruitment tot erkende opleidingen en van trainingen tot interim management.

Whitepaper aanvragenWhitepaper aanvragen

Ontdek wat learning content jou kan opleveren!

Na het invullen van onderstaand formulier sturen we jou binnen enkele minuten een whitepaper over de voordelen van online learning content toe. Na een aantal dagen neemt een van onze collega's persoonlijk contact met je op.

DIT KAN LEARNING CONTENT VOOR JOU DOEN

50%

minder uitstroom tijdens onboarding

3x

minder verzuim 
in operatie

30%

minder trainingen

25%

minder kosten
van begeleiding